0
Your Cart

Details

TAAL
Nederlands

MATERIAAL
400 g/m² silk mc papier

MAAT
138×180 mm

ARTIKELNUMMER
7380006

Beschrijving

Als (toekomstig) baasje wil je het liefst álles vastleggen wat je nieuwe puppy of herplaatser doet en natuurlijk ben je super trots als je pup een nieuwe mijlpaal heeft gehaald!

Vier de eerste nacht doorslapen, de eerste verjaardag, het eerste kunstje en nog veel meer! Kies een geschikte kaart voor het ultieme fotomoment en leg samen in stijl bijzondere momenten vast. Druk de foto’s af of verstuur ze en kijk terug op de mooiste herinneringen.

Deze mijlpaalkaarten zijn super leuk om aan jezelf cadeau te doen, maar het is ook ontzettend leuk om deze unieke set cadeau te geven aan vrienden of familie met een nieuwe puppy of herplaatser. Dit is een bijzonder cadeau dat ze zeker nog niet zullen hebben! Elke kaart heeft een eigen achterkant zodat je ze stuk voor stuk op kunt sturen.

De kaarten zijn verpakt in een stevig magneetdoosje zodat je ze makkelijk bij elkaar kunt houden.
Bezoek onze whoofblog voor meer leuke ideeën en tips.

Verzending & retour

VERZENDEN
Binnen 1-4 werkdagen heb jij je Whoofbox binnen.
Verzendkosten NL zijn standaard €3,50 en bij een groot pakket €5,50. Verzendkosten BE zijn standaard €7,80 en bij een pakket zonder track and trace code €3,20.

Jouw Whoofbox wordt (afhankelijk van jouw keuze) verstuurd met of zonder een track and trace code.  Meer informatie over verzenden kun je vinden op verzenden&retourneren.

RETOURNEREN
Als je een product wilt retourneren, vraag dan binnen 14 dagen na ontvangst van je product een retour aan. Meer informatie over hoe je dit moet doen vind je op de pagina verzenden&retourneren.  Na een retouraanvraag heb je nog 14 dagen de tijd om ongeopende, ongebruikte producten aan ons te retourneren.

LET OP! Zodra de paw sticker van het magneetdoosje is geopend, kan het product niet meer geretourneerd worden.

Sticker seal
Paw sticker
nl_NL
Yes, een nieuw product! We zullen je informeren wanneer dit product gelanceerd wordt. Laat hieronder jouw e-mail adres achter.